« Ontwerp een boekenkaf… | Blog | Gratis ebook: Hoe kom… »

Minecraft tekenen

Minecraft wereldMinecraft is een populair sandbox-bouwspel, in de Minecraft wereld wordt alles opgebouwd uit blokken. Elk soort blok heeft zijn eigen eigenschappen. Deze blokken zijn de materialen en grondstoffen waarmee je een eigen wereld kunt bouwen. Met deze blokken kunnen kun je de meest fantastische dingen maken. Als je iets wilt tekenen uit deze wereld zal het onderwerp dus opgebouwd moeten worden uit vierkanten of kubussen.

Het is een spel waarbij je al je creatieve vaardigheden kunt gebruiken. Je kunt worden aangevallen door monsters, zoals creepers, spiders en zombies. Door dingen te maken van de beschikbare materialen kun je je beschermen tegen deze monsters.

  
Een creeper tekenen in stappen

Creeper

Een creeper is een  bijna geruisloos monster dat zich kan verstoppen en je dan vanuit een hinderlaag kan aanvallen. Het is een soort kamikaze monster. De creeper explodeert als het je aanvalt of als je er te dichtbij komt.

      
Minecraft zwaard tekenen

Zwaarden worden in Minecraft gebruikt om tegenstanders of objecten te vernietigen. Dit (engelstalige) filmpje laat zien hoe je een Minecraft zwaard kan tekenen.

  
Screenshots
Via een screenshot maak je een afbeelding van het scherm. De afbeeldingen worden opgeslagen in een .minecraft map op je computer. Deze afbeeldingen kunnen leuke onderwerpen en inspiratie opleveren voor je tekening.

Minecraft screenshot
Minecraft screenshot 2
 
Minecraft tekening

  
Nog meer minicraft inspiratie en informatie:


  

 

Hobbytekenen.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk het cookiebeleid.