┬ź 80 dingen over kinder… | Blog |

Gratis E-book ' Tekenen met je team'

Gratis E-book ' Tekenen met je team'

De kracht van tekenen

Tekenen met je team? Waarom zou je? In dit gratis eBook wordt uitgelegd waarom. En niet alleen waarom, maar vooral hoe. Omdat je dan écht ervaart wat de kracht van tekenen is... Er zijn heel veel redenen waarom tekenen een plek zou moeten krijgen op 'het werk'
  

Visualiseren

In een wereld waarin we overspoeld worden door woorden, is het tijd om een eeuwenoud instrument te gebruiken om elkaar sneller en beter te begrijpen. Door te tekenen, door te visualiseren wat je bedoelt, wat je doet, hoe je iets aanpakt, heb je minder woorden nodig om ideeën over te brengen, om plannen te maken, om projecten uit te voeren. Je hebt er alleen wat lef en een paar tips voor nodig. Iedereen kan tekenen.
.

Tekenen met je team

Er zit potentieel in je team dat er nu (nog) niet uitkomt. Tekenen geeft iedereen de mogelijkheid zich (visueel) uit te spreken. Je boort nieuwe ideeën, inzichten en inspiratie aan, op  een manier die je zal verrassen. In dit gratis ebook "Tekenen met je team" wordt uitgelegd waarom én hoe je visuele tools en methoden kunt gebruiken om  beter te communiceren in je team en slimmer samen te werken.

 
Downloadpagina : Gratis E-book' Tekenen met je team'

 

Hobbytekenen.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk het cookiebeleid.