Johanna de Groot

Johanna de Groot Johanna de Groot is een kunstenares die veelal realistische werken maakt.Achter ieder schilderij zit een verhaal of een emotie, daar haalt ze haar inspiratie uit. Ze weet op zeer treffende wijze haar gedachten over te brengen. Ze schildert naast portretten ook graag landschappen of zeegezichten.

Sinds kort geef ze ook workshops voor het basisonderwijs.De kinderen leren hierbij spelenderwijs schilderen en wat de betekenis van kunst is.

Lees meer...Natuurtekenen in kleur

Natuurtekenen in kleurEen passie voor tekenen en de liefde voor de natuur zijn samengevoegd in dit boek.Mooie duidelijke voorbeelden op een begrijpbare manier uitgelegd, zorgen ervoor dat je alle kans krijgt om de kunst af te kijken.

Het is een reis door de natuur waarbij zijdelings ook praktische zaken zoals kleurenleer, het mengen van kleuren en enkele andere basisvaardigheden aan bod komen.In dit boek vindt je voorbeelden met insecten, dieren, planten maar ook de bijbehorende omgevingen.Ook voor degene die op zoek is naar wat inspiratie kan het door de grote hoeveelheid afbeeldingen een interessant boek zijn. 

Lees meer...Hobbytekenen.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk het cookiebeleid.