Stoeptekeningen - Julian Beever

Julian BeeverDe straattekenaar Julian Beever maakt stoeptekeningen in 2D en in 3D.Ooit begonnen met het tekenen van 2D stoeptekeningen van bekende mensen, is Julian Beever nu vooral bezig met het maken van 3D afbeeldingen.Deze kunstenaar maakt de meest fantastische 3D afbeeldingen, zoals je kunt zien in de video.Hij maakt zijn tekeningen op straat maar zijn bekendheid heeft Julian Beever te danken aan het internet.Nadat hij enkele van zijn tekeningen op een webpagina plaatste, kreeg zijn werk ineens veel meer aandacht.

Lees meer...Teken zelf de prachtigste motieven met TanCart

TanCart vlinderTanCart is een tekenprodukt, waarmee identieke, handgeschilderde wenskaarten gemaakt kunnen worden. Het zijn unieke ontwerpen van tekenmallen die meerdere malen gebruikt kunnen worden, om de mooiste creaties te maken. Het is eenvoudig in gebruik en geeft het resultaat alsof u de prachtigste motieven heeft geschilderd.

Iedereen kan de TanCart toepassen met behulp van speciaal krijt en door middel van een vinger-veeg techniek. Mede door deze techniek is de kaart in een keer droog en vlekt het niet. Er is dus geen fixatie nodig. Door stapsgewijs de werkbeschrijving te volgen van de TanCart heeft u binnen enkele minuten een persoonlijke, handgeschilderde wenskaart.

Lees meer...5 tips voor een Moederdag tekening

Geschreven door moederdag2012.com

BloemMoederdag kleurplaten zijn dankzij het internet in overvloed verkrijgbaar maar is het niet veel leuker om zelf een mooie tekening voor moeder te maken? Met een eigen gemaakte tekening laat je zien dat ze het waard is. Niet iedereen is een tekentalent en daarom helpen we je alvast op weg met 5 tekentips:

Kies je materiaal

Er zijn veel verschillende materialen waar je een tekening mee kunt maken. Als je niet zo vaak getekend hebt, dan is het raadzaam om met materialen te werken die niet te duur zijn en waar kleurnuances gemakkelijk mee aan te brengen zijn. Kleurpotloden zijn een prima basis voor een goede tekening. Naast kleurpotloden zijn er vele andere kleurmaterialen, denk bijvoorbeeld aan: Wasco, verf, stoepkrijt, viltstift, waterverf, spuitbus, markeerstift of pen. Je zou zelfs het sap van rode bietjes kunnen gebruiken dus wees creatief! Houdt er rekening mee dat je alleen bij kleurpotloden kunt gummen. Bij alle andere mogelijkheden zul je met kleur het teveel gekleurde moeten verdoezelen.

 .

Lees meer ...Hobbytekenen.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk het cookiebeleid.