Gratis E-book ' Tekenen met je team'

Gratis E-book ' Tekenen met je team'

De kracht van tekenen

Tekenen met je team? Waarom zou je? In dit gratis eBook wordt uitgelegd waarom. En niet alleen waarom, maar vooral hoe. Omdat je dan écht ervaart wat de kracht van tekenen is... Er zijn heel veel redenen waarom tekenen een plek zou moeten krijgen op 'het werk'
  

Visualiseren

In een wereld waarin we overspoeld worden door woorden, is het tijd om een eeuwenoud instrument te gebruiken om elkaar sneller en beter te begrijpen. Door te tekenen, door te visualiseren wat je bedoelt, wat je doet, hoe je iets aanpakt, heb je minder woorden nodig om ideeën over te brengen, om plannen te maken, om projecten uit te voeren. Je hebt er alleen wat lef en een paar tips voor nodig. Iedereen kan tekenen.
.

Lees meer...80 dingen over kindertekeningen

Gratis eboekje : 80 dingen over kindertekeningenMet iedere tekening laat een kind (on)bewust iets van zichzelf zien. Wat hem van binnen bezighoudt, hoe hij zich voelt, wat hem beweegt, hoe hij dagen ervaart.
In beeldentaal.
Het begrijpen van deze taal is magisch. Bijzonder en intiem. Je stapt binnen in de belevingswereld van een kind.
In gratis eboekje "80 dingen over kindertekeningen" neemt Eveline Ruitenberg je mee in de magische wereld van tekeningen.

Lees meer...Hobbytekenen.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk het cookiebeleid.