Boeken - Kinderen


Kinderatelier / Cartoons leren tekenen
Met dit boek kan iedereen in een handomdraai de grappigste cartoons tekenen.
Je wilt dolgraag leuke cartoons maken, maar je vindt jezelf niet meteen een kunstenaar? Geen enkel probleem! Neem potlood en papier bij de hand en ga aan de slag! Bij elke cartoon wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Voor je het weet heb je een lieve kat, een grappig varken of een knotsgek figuur getekend.


Stap voor stap dieren leren tekenen
Honden, katten, paarden, olifanten of dolfijnen wat je lievelingsdieren ook zijn, met dit boek leer je in korte tijd hoe je ze precies moet tekenen. Op de eerste bladzijden worden enkele belangrijke basistechnieken uitgelegd, zoals hoe zoogdieren lopen en hoe je met schaduw kunt werken voor meer diepte in je tekening. Vervolgens leer je stap voor stap een heleboel dieren tekenen, zoals een trotse leeuw, een schattige panda, een reusachtige neushoorn of een giftige cobra. Je zult versteld staan hoe eenvoudig tekenen kan zijn als je de juiste technieken kent! Dus pak gauw papier en potlood en ga meteen aan de slag!


Tekenen voor kinderen
Je hoeft geen kunstenaar of volwassene te zijn om te kunnen tekenen. Al wat je nodig hebt, is een potlood, papier en dit boek!

In dit boek vind je een heleboel handige technieken die je helpen om te leren tekenen of om je tekentalent te verbeteren.

Je leert alles over:
- lijntekeningen en eenvoudige vormen
- licht en schaduw
- verhoudingen, schaal en tekenen in perspectief
- het tekenen van gezichten en lichamen

Volg gewoon de aanwijzingen in dit boek, laat je fantasie de vrije loop en je zult al snel versteld staan van je eigen tekeningen!


Hoera ik kan tekenen ! - De dieren van de dierentuin
Raar maar waar,in 4 stappen ben je klaar!
Kinderen houden van dieren! En waar kinderen dol op zijn, dat willen ze ook graag tekenen. Dankzij dit boek leren ze met veel plezier in slechts vier stappen en met eenvoudige basisvormen een heleboel dieren tekenen! Na een speelse wandeling door de dierentuin stellen de dieren uit het boek zich voor: Pim, de nieuwsgierige pingu239;n, Artur, de guitige aap, Erik, het schattige ijsbeertje, Simon, de trotse struisvogel, en nog vele, vele andere dieren. Bovendien vertellen alle dieren over hun dagelijkse leven in de dierentuin. Zo komt uw kind spelenderwijs allerlei grappige dingen over ze te weten.


Hobbytekenen.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk het cookiebeleid.